Skip to main content

Ontkleed voor de gelegenheid

Bij binnenkomst via onze balie proef je direct de warme en gezellige sfeer van Club Paradise.

Gasten die Club Paradise voor het eerst bezoeken geven wij graag een rondleiding. Na binnenkomst krijgt u een sleutel van één van onze royale lockers zodat kleding en waardevolle voorwerpen veilig opgeborgen kunnen worden.

Wij verwachten dat al onze gasten gekleed gaan in een sexy outfit. Voor de heren kan dat een boxershort zijn en voor de dames sexy lingerie, een spannend jurkje of een ander uitdagend setje. De keuze is natuurlijk geheel aan u, maar u bent het toch met ons eens dat een geslaagd erotisch avondje en sneller contact met name wordt bepaald door contact met charmante sexy gelijkgestemden?

U maakt zelf uit wat u wel of niet doet.
Club Paradise mag dan wel een parenclub zijn, u beslist zelf of andere gasten meedoen of niet.

Geniet van heerlijke drankjes en snacks aan de bar, begeef je op de dansvloer, bezoek een van onze romantische en afsluitbare privé kamers, laat je gaan in onze open kamers, of zoek erotisch plezier in onze mysterieuze darkroom.

Wij zijn voorstanders van veilige seks en daarom liggen in alle erotische vertrekken volop condooms klaar. Club Paradise is een Parenclub op topniveau. Onze relax-ruimtes, het stoombad, de sauna, en het zonneterras zijn dan ook een klasse apart. In de club mag niet gerookt worden behalve in de comfortabele rookruimte bij de bar.

N.B. Het is niet toegestaan om drugs te gebruiken.

Ben je na het relaxen weer helemaal opgeladen? Geen probleem… Club Paradise is geopend tot in de kleine uurtjes. Dus…, of u liever aan de bar wilt zitten, u wat intiemer terugtrekt in een van onze erotische kamers of u stort uzelf in onze Mega Gang Bang Party. Club Paradise kent (bijna) geen grenzen!

Club Paradise
Drankjes en
Cocktails

Aan onze bar bieden wij een ruime keus aan alcoholische en non-alcoholische dranken.

Veilige ontmoetingsplek
voor koppels

Onze club biedt een veilige omgeving om andere koppels te ontmoeten

Moment van
ontspanning

Een kopje koffie aan de bar of even bijkomen in één van onze sauna’s?

Liefde, spanning
en erotiek

Bij Club Paradise kunnen jullie je stoutste dromen uit laten komen. De nieuwe ervaring zal jullie band nog intenser maken.