Skip to main content

Date

mrt 02 2024
Expired!

SEDUCE ME – MASQUERADE

Welkom bij Seduce Me – Chique Sexy Masquerade

Deze editie komt tot stand door de samenwerking tussen DJ Dennis Erberveld en Club Paradise. De erotische avond is voor stellen en single dames. Wij beginnen de avond met een vleugje mysterieen vragen iedereen om tot 23.00 uur een masker op te zetten.

De dresscode is “Sexy dress to impress.” Kies voor verleidelijke lingerie of clubwear.

Datum: Zaterdag 2 maart

Tijd: 20:00 uur tot 03:00 uur

Prijs: 60,- euro voor koppels en 30,- euro voor single dames aan de kassa. Als je reserveert, ontvang je korting! De toegangsprijs is dan 50,- euro per koppel en 25,- voor single dames. Reserveren via info@club-paradise.nl

Wat staat je te wachten?

Bij binnenkomst krijg je een glas Prosecco .

Een sensuele, erotische omgeving die al je zintuigen zal prikkelen.

De line-up bestaat uit 3 absolute top dj’s: Resident DJ Italiander opent de avond met heerlijke deephouse en house waarna DJ DenE het overneemt met nasty techhouse en progressive techno. DJ Brasco, welbekend van onder andere Crazyland, is onze special guest. Stilstaan is geen optie…

Faciliteiten:

Verken de erotische ruimtes, donkere kamers en slingers

Ontspan in onze sauna’s.

Ruime lockers om je kleding op te bergen.

Of je nu je sensuele kant wilt ontdekken of op zoek bent naar een opwindende avond met gelijkgestemde mensen, Seduce (me in) Club Paradise is dé plek waar verleiding tot leven komt. Dresscode: Verleidelijk en sexy – durf jij de stap te zetten?

Mis het niet! Zet de datum in je agenda en meld je aan via info@club-paradise.nl voor een avond vol verleiding bij Seduce me in Club Paradise.