Onze mooie club is gevestigd in Amsterdam Noord op nog geen 5 minuten van de Ring Noord (A10)

Neem vanaf de A10 de afslag S116 vervolg hierna de route op de Nieuwe Leeuwarderweg. Volg de borden naar Centrum Noord en neem afslag naar de Johan van Hasseltweg (S118). Neem op de rotonde de eerste afslag naar de Meeuwenlaan, sla de eerst mogelijke afslag naar links richting de Hamerstraat. Neem op de kruising de afslag links richting de Schaafstraat. Vervolg de weg voor 30 meter. Club Paradise is aan de linkerzijde gevestigd en de ingang is in het zijstraatje van de Schaafstraat.

Kamer van Koophandel: 65796039

Neem contact met ons op

Als u vragen heeft?
Stel deze gerust in het formulier.

Wees er zeker van dat u een toegangsbewijs bemachtigd, 30 personen maximaal! Reserveren verplicht. De garantie voor een heerlijk avondje uit! VERGEET U NIET DE DATUM WAARVOOR U RESERVEREN WIL TE VERMELDEN!

Hoest uBent u verkoudenHeeft u meer dan 38 graden koortsHeeft of had u corona in de afgelopen 14 dagenBent u in contact geweest met corona besmette mensenIK HEB GEEN KLACHTEN

Heeft u een van de bovengestelde vragen ingevuld met een vinkje ter bevestiging, buiten de verklaring ik heb geen klachten, dan is een bezoek aan onze club niet mogelijk.